Filosofi

Hvilken pige elsker ikke makeup?! Lige siden jeg var lille, har jeg været vild med beauty, makeup og al dens magi. Jeg har altid brugt makeup til at vise mere - ikke mindre - af mig selv. Makeuppen hjalp mig allerede på et tidligt tidspunkt med at afspejle mit humør - både på de helt almindelige hverdage og til de største begivenheder!

I 2015 besluttede jeg mig for at udleve min store drøm om at skabe autentiske, lækre skønhedsprodukter til andre som jeg. Jeg startede et samarbejde med et team af dygtige kosmetikeksperter. De hjalp mig med at skabe Noble Nordic – en kollektion af specialudviklede redskaber til at lægge den ultimative makeup. Tanken er, at alle skal gå på opdagelse i deres helt eget beauty eventyr!

Min familie har altid været sindssygt vigtig for mig, og den er min største inspirationskilde. Både mine forældre og mine bedsteforældre har en stærk iværksættertilgang til livet og har altid opfordret mig til at følge mit hjerte. Som barn elskede jeg makeup; jeg eksperimenterede med forskellige looks og ændrede min makeup, så den altid matchede mit humør. Mens min bror kunne navnene på de kendte fodboldspillere fra Champions League udenad, så kunne jeg navnene på alle MAC læbestifterne! Særligt min mormor og hendes interesse for makeup inspirerede mig. Jeg har altid beundret hendes smag, og så havde hun det lækreste makeup, som jeg måtte lege med. Jeg har stadig en af hendes originale Dior-paletter hjemme i mine gemmer. For ja – jeg elsker simpelthen makeup!

Hvorfor makeupbørster?

Inspire Library

Filosofien bag Noble Nordic er, at makeup skal udtrykke hvem du er, og hvordan du har det. Det handler om at være positiv og give mere af sig selv, og der er særligt fire symboler, som dagligt inspirerer mig og fylder mig med masser af energi og eventyrlyst.

Cactus

Be Strong

Being unique is better than perfect

En kaktus gror i et barskt miljø, og den kan blomstre på trods af hårde forhold. Med en positiv indstilling kan du overvinde svære tider. Bliv ved med at vokse. Vær stærk. Tro på din styrke.

Moon

Be Brave

Be brave, be strong, be badass

Den lysende måne og den funklende stjernehimmel er aldrig bange for at vise sig frem. Hver gang du møder modstand, så kig efter lyset og mærk din styrke. Vær modig.

Sunflower

Be Positive

Be the best version of you

Solsikken strækker sig altid mod lyset, og dens muntre blomsterblade emmer af glæde og optimisme. Vend dit ansigt mod solen. Vær positiv! Altid!

World

Be Adventurous

Oh darling, let’s be adventurers

Verden venter på dig. Hvorfor ikke udfordre dig selv lidt hver dag? Giv slip på din comfort zone. Intet skal stoppe dig. Tag på eventyr!

Shop nu

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér