Persondatapolitik & Cookies

For at du kan indgå en aftale med Noble Nordic ApS, har vi brug for følgende oplysninger:


- Navn

- Adresse

- Telefonnummer

- E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Epay og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Noble Nordic ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til noblenordc.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Noble Nordic ApS har du altid ret til at få slettet de registrerede oplysninger. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du har også retten til at få ændret dine oplysninger, hvis de er forældede, utilstrækkelig eller forkerte. 

Hvis der er sket et brud på datasikkerheden, har du ret til at blive underrettet indenfor 72 timer efter, at bruddet er blevet opdaget.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og EU's GDPR, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Noble Nordic ApS via e-mail på hallo@noblenordic.dk

COOKIES

Noblenordic.dk anvender cookies til at forbedre din købeoplevelse på vores webshop. Vi anvender cookies til at indhente data til statistik, brugeroplevelse og til målrettet markedsføring. Når du anvender noblenordic.dk, accepterer du også vores brug af cookies. Du har selvfølgelig mulighed for at fjerne disse cookies i dine browserindstillinger, hvis du ikke vil lagre disse cookie-data. Oplysningerne bruges også af tredjemænd, som anvender data til at målrette vores markedsføring, for at vi nemmere kan vise dig produkter igen. Tredjemænd er blandt andet Facebook og Google, som anvender deres redskaber til at hjælpe os.

Har du spørgsmål til cookies, kan de rettes til vores kundeservice på hallo@noblenordic.dk.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér