Filosofi

Siden jeg var helt ung, har jeg altid haft en naturlig og kærlig tilgang til skønhed,, og jeg har altid brugt makeup for at fremhæve det smukke ved mig selv - og aldrig for at skjule eller dække. Jeg har ændret mine looks hver eneste dag, så de altid passede til mine følelser, humør og udstråling.

I 2015 fulgte jeg så min drøm. Jeg skabte et autentisk beauty brand til ægte mennesker, og samlede et hold af kosmetik eksperter, som hjalp mig med at puste liv i mit projekt. 2 år senere lancerede jeg Noble Nordic, i første omgang bestående af makeup børster og ansigtsmasker, og sidenhen mascara og læbeprodukter. I 2019 vandt vi en Danish Beauty Award i kategorien “Årets Forbrugerpris” for vores “Freddie” Læbeolie.

I løbet af min opvækst har min familie altid været enormt vigtig for mig, og de er en konstant kilde til inspiration. I både mine forældre og mine bedsteforældre brænder en iværksætterånd, og det har betydet meget for mig at vokse op i en familie, hvor man følger sin mavefornemmelse og altid går efter sine drømme. Især min mormor har været en kæmpe inspirationskilde - hun er glamourøs, og så elsker hun makeup! Jeg har stadigvæk hendes gamle Dior paletter, som hun forærede mig, da jeg begyndte at interessere mig for makeup.

Jeg har altid elsket makeup, og især at lege med nye looks, farver og nuancer. Da min bror kunne alle navnene på samtlige fodboldspillere, kunne jeg alle navnene på min samling af MAC læbestifter. Da jeg skabte mine makeupbørster, var det så tydeligt at se hvordan de rigtige redskaber havde kæmpe effekt på min makeup. Der var ingen ende på , hvor mange makeup moods jeg pludselig kunne skabe. Det var alle disse øjeblikke, der blev byggestenene til Noble Nordic universet.

Nu vil jeg gerne opfordre DIG til at udforske hvad beauty betyder for dig! Skab dit eget univers og dit helt eget mood!

Hvorfor makeupbørster?

Inspire Library

Filosofien bag Noble Nordic er, at makeup skal udtrykke hvem du er, og hvordan du har det. Det handler om at være positiv og give mere af sig selv, og der er særligt fire symboler, som dagligt inspirerer mig og fylder mig med masser af energi og eventyrlyst.

Cactus

Be Strong

"Being unique is better than perfect"

En kaktus gror i et barskt miljø, og den kan blomstre på trods af hårde forhold. Med en positiv indstilling kan du overvinde svære tider. Bliv ved med at vokse. Vær stærk. Tro på din styrke.

Moon

Be Brave

"Be brave, be strong, be badass"

Den lysende måne og den funklende stjernehimmel er aldrig bange for at vise sig frem. Hver gang du møder modstand, så kig efter lyset og mærk din styrke. Vær modig.

Sunflower

Be Positive

"Be the best version of you"

Solsikken strækker sig altid mod lyset, og dens muntre blomsterblade emmer af glæde og optimisme. Vend dit ansigt mod solen. Vær positiv! Altid!

World

Be Adventurous

"Oh darling, let’s be adventurers"

Verden venter på dig. Hvorfor ikke udfordre dig selv lidt hver dag? Giv slip på din comfort zone. Intet skal stoppe dig. Tag på eventyr!

Shop nu

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér