Beauty Babble

LAUNCH PARTY FEVER

Det er nu lidt over en uge siden jeg lancerede Noble Nordic. Jeg niver stadig mig selv i armen og kan ikke helt forstå den store drøm endelig er gået i opfyldelse.

Kæmpe stort tak til jer allesammen, Jeres opbakning har været fuldstændig fantastisk. Uden jer var Noble Nordic aldrig blevet skabt. I denne beauty babble vil jeg dele højdepunkterne fra lanceringen.

Det var vigtigt for mig at finde den helt perfekte lokation. Vi kiggede på mange men da jeg gik ind på MOSTO var jeg ikke i tvivl. Jeg kunne straks mærke, at stedet kunne frembringe den helt rigtige følelse af nærvær, sjov og hygge.

I ved jeg ELSKER solsikker og generelt er jeg bare vild med blomster. Og så er jeg vild med det blomster gør. De får en til at stoppe op, dufte og nyde øjeblikket. Det var vigtigt for mig at jeg huskede det element, at stoppe op og mærke øjeblikket, fordi det var en helt særlig dag for mig. Vi skabte derfor et mini blomster marked med alle mine “citater”, så når de inviterede ankom, var håbet, at de ville stoppe op og få et positivt boost.

Jeg bliver altid overvældet når så mange dejlige mennesker møder op til mine events. Den opbakning jeg får af min familie og venner er uerstattelig.

Blandt gæsterne var også mine skønne “Vild med Dans” venner. Det var så dejligt at se dem igen. Og selvfølgelig var Frederik der og i mega godt humør som altid.

Alle jer der følger mig, ved jeg elsker at tale. Den første officielle LIVE tale om Noble Nordic, teamet og alle produkterne var noget helt særligt og jeg blev meget rørt.

Det føltes som Nytårsaften. Alle kom med god energi og skabte en helt særlig boblende stemning. Vi lavede alle countdown 10 sekunder før hjemmesiden gik LIVE kl 18:00.

Morgenen efter var for vild for der lå så mange ordre. Mit team og jeg brugte det meste af dagen på at pakke pakke pakke.

Jeg er så glad for at se at I kan lide alle mine produkter. Ind til videre har jeres 3 favoritter været, The Brush Perfect Complextion Kit, Perfection Finisher og Orange Facial Sheet mask. Gad vide om i får andre favoritter i de kommende uger. Fortæl mig altid gerne, hvilken der er din favorit.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér