Shop

Cucumber Facial Treatment Sheet Mask Zoom

Flere visninger

Cucumber Facial Treatment Sheet Mask

Agurk Ansigtsmaske

"My cucumber hydrating mask provides important benefits for skin including lightening, brightening, hydrating and toning. You can use it as a toner for oily skin and as a moisturizer for dry skin."

"Opfriskende, opløftende og beroligende næring til træt hud. Væk din hud med den dejligste maske!"

Feel Good-egenskaber: Fugtgivende og super opfriskende.

Det er egentlig imponerende, hvor fantastisk en ingrediens agurk er for huden. Med sit indhold af C-vitamin, fibre, magnesium og kalium er der masser af gode fordele for huden – både til ansigtet og til kroppen. Det er derfor, at ritualet med at lægge agurkeskiver på øjnene opstod, så huden boostes ved hjælp af agurkens kølende og foryngende egenskaber. Så hvorfor ikke bruge agurkemasken på samme måde efter en sen aften ude - eller efter en travl weekend? Hvem vil ikke gerne have gennemfugtet hud? Jeg vil gerne!

Julia Sofias tip: Et glas kogende vand med frisk citron og ingefær - og så en agurkemaske er en fantastisk måde at starte morgenen på og hjælpe med at fugte huden både inde- og udefra."

Lagerstatus: På lager

35 kr

Måske kan du li'

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér