Shop

Bubblebag - 3 stk Zoom

Flere visninger

Bubblebag - 3 stk

Din Noble Nordic Bubblebag er en multifunktionel lille pung, som kan bruges til alle dine hverdagsnødvendigheder. Gem den i din taske og fyld den med dine hverdags makeupprodukter, tag den med i lufthavnen, til dine flydende ting og sager, eller opbevar dit våde badetøj deri på vej hjem fra stranden. Hvad end du kan finde på!

Størrelsen er 16 x 24 cm.

Lagerstatus: På lager

25 kr
Hvad er det?

En semi-transparent bubblebag, som kan bruges til alle dine hverdagsnødvendigheder. Med en tæt lukning, kan du fylde den med hvad som helst.

Hvad gør den magisk?

Ud over at den pynter fint i din taske, er bubblebagen faktisk ekstra magisk, da den har en indbygget støddæmper - nemlig the bubbles! Du kan sikkert og nemt tage dine mere skrøbelige egendele med, da de altid vil ligge beskyttet i din bubblebag.

Hvordan bruger jeg den?

Tag den med, hvor end du skal hen! Den er perfekt til on the go, men kan sagtens også bo i din makeup skuffe, kuffert eller rundt omkring i dit hjem.

Måske kan du li'

Bubblebag - 1 stk Bubblebag - 1 stk
10 kr

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér