Nyheder

Freddie lip oil

En transparent, plejende olie, fuld af jojoba. Den er den ultimative fugtbombe til dine læber.

Denne lette, gennemsigtige olie er pakket med plejende jojoba der blødgør og fugter læberne. Den er behagelig på læberne og slet ikke klistret!

Makeup Børster

Special KitsMake Up Moods

What's Your Make Up Mood?

Da jeg begyndte at bruge makeup, brugte jeg det til at udtrykke, hvordan jeg havde det, og hvordan jeg gerne ville have det i løbet af min dag. Makeup var en måde at udtrykke mit humør på! Jeg har fulgt det princip i mine skønne Make Up Moods. Gå på opdagelse i Makeup Moods, udtryk hvem du er, og hvordan du har det. Stil dig foran spejlet og mærk efter. Jeg lover dig, at din makeup kan inspirere dig, løfte dig og få dig til at drømme!

"Darling you're different. Be Sassy."

Lær hvordan du skaber dit Sassy & Feminine Makeup Mood her

Sassy! Jeg elsker virkelig det ord. Det handler om at være livlig, dristig og fuld af drive - og også gerne med en tørst på livet! En sassy pige har massere af personlighed og er ikke bange for at gøre det, hun har lyst til.

Shop nu

"Be strong, be beautiful, be you."

Lær hvordan du skaber dit Fresh & Glowy Makeup Mood her

Et look som komplimenterer ethvert ansigt og gør det Fresh & Glowy! The Fresh & Glowy Kit er det perfekte kit, hvis du vil have en flawless, smuk finish.

Shop nu

"Being unique is better than perfect."

Lær hvordan du skaber dit Everyday Glam Makeup Mood her

Et fantastisk glammy look hvor ansigtstrækkene virkelig fremhæves med en smuk base, definerede øjne - og kinder der er flot skulpturerede.

Shop nu

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér